I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

November 27. 18:00 Link: >>> FSCO  Párbeszédek - metszetek vol.02. Kézdy Luca - Yancha

November 29. Djabe, BJC, Live stream koncert

December 2. Mózes Tamara - Nagy János Duó, Budapest, Zeneakadémia, Live stream koncert

Az élő koncertek időszakos szüneteltetésére tekintettel úgy gondoltuk, a zenekar tagjaiból összeállt duo - trió - quartet formációkkal egy másik oldalát is megmutatjuk együttesünknek. Ezekben a kis zenei párbeszédekben, beszélgetésekben, gondtalan csevejekben, jobban megismerhetjük zenészeinek különböző arcát, egyéniségét, megmutatva ezzel sok-sok oldalát, különböző zenei metszeteit az FSCO-nak. Nagy János Yancha, a FSCO vezetője hívja párbeszédre a muzsikusokat ezeken a koncerteken. Helyszínnek együttesünk próbatermét választottuk, így még inkább bepillantást nyerhettek a FSCO életébe. A koncerteket a YouTube csatornánkon nézhetitek élőben, minden pénteken 18 órakor.

Január 3.-án a Várkertbazárban adtunk újévi koncertet Jazz de Lune címmel a Trióval és Bogányi Gergely zongoraművésszel, melyen a Free Style Chamber Orchestra közreműködött. A fantasztikus, teltházas koncertről íme pár szép fotó, melyet Biljarszi Dániel készített.

Jazz de Lune lemezünk kapcsán a Duna TV Családbarát műsorában jártunk.

Debussy előtt tiszteleg a Nagy János Trió

Új nagylemezén Claude Debussy munkássága előtt tiszteleg a Nagy János Trió. A száz éve elhunyt francia zeneszerző folyamatos inspirációt jelent a dzsessz zenészek számára, így néhány művének újragondolása szerepel a Jazz de Lune Debussy 100 című lemezen, amit a Music Fashion Kiadó gondoz. bővebben >>>

Janos Nagy - Dominique Di Piazza - Kim Plainfield Trio in Albe Regia Jazzfest 2014
 

Nuestra Esperanza

Lost Heroes

 

© 2023 by TYLER REECE. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Clean
  • Facebook Clean
  • SoundCloud Clean